Lær mere om flexleasing

Du har sikkert hørt ordet leasing før. Men har du også hørt om flexleasing? Hvis du ikke kender noget til flexleasing og gerne vil vide mere om denne leasingform, så bør du læse med videre her.

Hvad er flexleasing?

Hvad er flexleasing egentligt for noget? Flexleasing er en leasingform, hvor du ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme. I stedet bliver den delt ud i rater for den periode, som du gør brug af bilen. Størrelsen på disse rater kommer an på selve bilens registreringsafgift samt bilens alder.

Fordele ved flexleasing

Der er flere fordele ved flexleasing. Disse fordele er gode at kende til, hvis du prøver at finde ud af, hvilken leasingform der er den rette for dig. 

Flexleasing er især en god løsning for dig, der gerne vil skifte bil regelmæssigt. Dette er på grund af, at du opnår en lavere nedskrivning af bilen, fordi afskrivningen af afgiften betales månedligt og ikke på en gang. Du kan altså spare penge ved at lease bilen i stedet for at købe den.

En anden fordel er, at der er en lavere førstegangsydelse ved leasing sammenlignet med, hvis du vælger at købe en bil. Du behøver altså ikke låne en masse penge for at få en bil. Der er derved flere fordele ved at vælge flexleasing.

Ulemper ved flexleasing

Når det kommer til flexleasing, er det helt sikkert bedst, hvis du gerne vil lease en ældre model. Dette er på grund af den månedlige afgift. Den er nemlig større, hvis bilen er en nyere model. Det er værd at have in mente.