Gode råd til at komme ned i gear

Har du svært ved at stresse af hver aften, når du kommer hjem fra arbejde? Det kan være, at du i en længere periode har faret rundt for at få det hele til at hænge sammen. I så fald er det alfa og omega, at du prioriterer afslapning, så du kan få noget ro. Men hvordan gør du det? Her finder du gode råd til at komme ned i gear.

Lav næsten ingenting

Dette kan være meget svært, hvis du er vant til altid at lave noget. Men sommetider er det godt bare at lave ingenting. Det kan hjælpe dig med at få ro på dit nervesystem. Du kan eventuelt sidde og lave vejrtrækningsøvelser, lytte stille og roligt til en lydbog eller lignende. Jo mere du øver dig i at lave ingenting, jo nemmere vil det ende med at blive for dig. Du kan også læse en god bog med et glas vin i hånden.

Gå en tur i skoven

En anden ting, du kan gøre, er at gå en tur i skoven. Der findes ikke noget bedre end natur, når du trænger til at få ro i hovedet. Prøv at gå og lytte til fuglesang eller stilheden, mens du bare er i nuet. Det kan hjælpe dig rigtig meget, hvis du prøver at blive afslappet og komme helt ned i gear.

Book tid til en massage

Sidst men ikke mindst kan du vælge at booke en tid til en massage. En omgang massage kan uden tvivl hjælpe dig med at blive afslappet og stresse af.