Det skal du være opmærksom på ved køb af en brugt bil

Det er blevet populært at købe en brugt bil, da du rent faktisk kan få en bil i en god stand til en fornuftig pris. Men uanset om du skal kigge på brugte biler Silkeborg eller et andet sted i landet, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Herunder finder du nogle af disse ting, så du er bedre klædt på til at købe en brugt bil, du bliver glad for.

Hvordan ser det ud med vedligeholdelsen af bilen?

Finder du frem til en brugt bil med en udfyldt servicebog, så er det din garanti for, at bilen er vedligeholdt. Det er ydermere et stort plus, hvis servicen af bilen er foregået på et autoriseret værksted. Derved er bilen nemlig blevet serviceret efter fabrikkens forskrifter. Tjek også om bilen er blevet rustbeskyttet på et tidspunkt, samt om den har synlige skader på enten karosseriet eller fælgene.

Er bilen driftssikker?

Du bør ydermere kigge nærmere på, hvor driftssikker den bil, du kigger på, er. Der er nemlig stor forskel på, hvor driftssikre de forskellige bilmodeller er. Hvis du vil have et indblik i dette, så findes der flere forskellige sider på nettet, der kan hjælpe dig med dette. Tjek også gerne ud, hvad andre, der ejer den pågældende model, siger om bilen.

Tag en god køretur i bilen

Når du skal købe en brugt bil, er det ligeledes en fordel at prøvekøre den. Det bør være en tur på minimum 20 kilometer, hvor du får prøvet at køre på både motorvej, landevej og i byen.