Tv2 østjylland vanvidsbilist

Vild politijagt: Så du vanvidsbilist? – TV2 Østjylland

19. jan. 2023 — En 29-årig mand blev onsdag anholdt efter at have kørt vanvidskørsel på Djurslandsmotorvejen. Politiet søger vidner i sagen.

Ercan var sekunder fra at støde ind i vanvidsbilist

Ercan var sekunder fra at støde ind i vanvidsbilist | TV2 Østjylland

19. jan. 2023 — En 29-årig mand kørte onsdag aften mod kørselsretningen på Djurslandsmotorvejen i alt for høj fart. Ercan Øzturk var sekunder fra at krydse …

En 29-årig mand kørte onsdag aften mod kørselsretningen på Djurslandsmotorvejen i alt for høj fart. Ercan Øzturk var sekunder fra at krydse vanvidsbilisten.

Han har været eftersøgt for at køre betjent ned – TV2 Østjylland

Han har været eftersøgt for at køre betjent ned – i januar kaldte han sig selv vanvidsbilist | TV2 Østjylland

19. jun. 2021 — Vi har desuden fjernet videoindslaget, hvor han omtaler sig selv som vanvidsbilist. En 20-årig mand har siden fredag været en de mest eftersøgte …

Politiet har efter en intens eftersøgning anholdt en 20-årig mand, der mistænkes for at have kørt en betjent ned, og som tidligere i år omtalte sig selv som vanvidsbilist.

Politiet skyder mod vanvidsbilist – TV2 Østjylland

Politiet skyder mod vanvidsbilist | TV2 Østjylland

11. nov. 2022 — Politiet har fredag været involveret i en vild biljagt, hvor en betjent skød mod den flygtende bil for at få den til at standse.

Politiet har fredag været involveret i en vild biljagt, hvor en betjent skød mod den flygtende bil for at få den til at standse.

Vanvidsbilist skal fire år i fængsel – TV2 Østjylland

Vanvidsbilist skal fire år i fængsel | TV2 Østjylland

17. jun. 2022 — 21-årige Mohamad Tarek Younes skal fire år i fængsel, efter at han sidste år påkørte og invaliderede en betjent i Aarhus.

21-årige Mohamad Tarek Younes skal fire år i fængsel, efter at han sidste år påkørte og invaliderede en betjent i Aarhus.

Far til dømt vanvidsbilist: Han er en god knægt for mig

Far til dømt vanvidsbilist: Han er en god knægt for mig | TV2 Østjylland

18. jun. 2022 — Og pointen går igen, da TV2 ØSTJYLLAND møder Mohamad Tarek Younes’ far, Tarek Younes, i et autoværksted i det vestlige Aarhus få dage før, …

Tarek Younes fastholder, at det ikke var med vilje, og at hans søn var uheldig, da han ramte og kvæstede den 31-årige betjent Stefan Nymann under en politijagt i Aarhus Vest i 2021.

Skyldig: Vanvidsbilist ødelagde ung betjents liv – TV2 Østjylland

Skyldig: Vanvidsbilist ødelagde ung betjents liv | TV2 Østjylland

16. jun. 2022 — Torsdag formiddag slog retten i Aarhus fast, at 21-årige Mohamad Tarek Younes er skyldig i at have påkørt en betjent i forbindelse med et …

Torsdag formiddag slog retten i Aarhus fast, at 21-årige Mohamad Tarek Younes er skyldig i at have påkørt en betjent i forbindelse med et flugtforsøg fra politiet

38 anklagepunkter: Vanvidsbilist sendte betjent i koma og …

38 anklagepunkter: Vanvidsbilist sendte betjent i koma og flygtede fra stedet | TV2 Østjylland

3. maj 2022 — Det kræver hans forklaring at forstå baggrunden for det, og den får I først i morgen i retten, siger Tobias Engby til TV2 ØSTJYLLAND. – Han har …

Onsdag begynder retssagen mod en 21-årig mand, der blandt andet er tiltalt for at køre en betjent ned og flygte fra gerningsstedet.

Keywords: tv2 østjylland vanvidsbilist