Telt biltema

Telte til friluftsliv og camping – køb her – Biltema.dk

Her finder du telte til have, camping og festivalturen. Biltema har stabile kuppeltelte og pop-up telte, der næsten sætter sig selv op.

Telte til haven, campingturen og festivallen. For eksempel stabile kuppeltelte, der er nemme at sætte op og tage ned igen. Se vores sortiment og lagerstatus

Pop up-telt – Biltema.dk

Et lukket telt holder godt på varmen og kan bruges langt ind i efteråret. Læg et midlertidig gulv af gulvplader, så græsset ikke bliver for slidt og gæsternes …

Praktisk telt til 2 personer. Nemt at sætte op, folder sig selv ud. Skal blot sættes fast i jorden med teltpløkke. Myggenet i inderdøren og teltdug af vandtæt polyester med tapede sømme og glasfiberstænger. Opbevaringstaske, teltpløkke og barduner medfølger.

Kuppeltelt – Biltema.dk

Myggenet i inderdøren og teltdug af vandtæt polyester med tapede sømme og glasfiberstænger. Opbevaringstaske, teltpløkke og barduner medfølger. Teknisk …

Lethåndterligt telt der let slås op med to sammenfoldelige stænger af glasfiber og jordspyd og barduner i hjørnerne. Med ventilation i toppen og et vindue med net. Teltdug af 190 T polyester med PU-belægning, 58 g/m2, 2000 mm vandsøjle. Bund: PU-dug, 105 g/m2. Leveres i opbevaringstaske. OBS! Soveposer og liggeunderlag medfølger ikke. Teltene kan tilsluttes.

Partytelt og festtelte til sommerens fester – Biltema.dk

Slip for at festen drukner i regnvejr eller at gæsterne får hedeslag med et partytelt. Festtelte i flere størrelser og modeller. Vi har alt til havefesten. Læs mere her.

Tunneltelt, 3 personer – Biltema.dk

Let og bekvemt telt med soveplads til tre personer og plads til pakning og ophold. Ydertelt af slidstærk ripstop nylon, 8000 mm VS. Åndbart indertelt, 185 T. Gulvet måler 200 x 160 x 145 cm og har 10000 mm VS. Komplet med aluminiumsbuer, teltpløkke og barduner. Leveres i opbevaringstaske. Total vægt: 5,5 kg.

Pop op telt – Biltema.dk

Det er nemt at slå et pop up telt op. Men hvordan slår man det sammen igen? Det er faktisk ganske enkelt – se filmen.

Strandtelt med UV-beskyttelse – Biltema.dk

Godt at have med på stranden, hvor det beskytter mod solens kraftige stråler. Let at sætte op og tage ned. Barduner, teltpløkke og opbevaringspose medfølger. Af UV-behandlet polyester med solbeskyttelsesfaktor 50.

Alt til camping og telttur hos Biltema

Alt til camping og telttur hos Biltema – Biltema.dk

Kom ud i naturen med Biltemas udvalg til camping og teltture! Læs i artiklen hvad vi har af nyttige ting til din telttur>>

Pop up-telt – Biltema.dk

Praktisk telt til 2 personer. Nemt at sætte op, folder sig selv ud. Skal blot sættes fast i jorden med teltpløkke. Myggenet i inderdøren og teltdug af vandtæt polyester med tapede sømme og glasfiberstænger. Opbevaringstaske, teltpløkke og barduner medfølger.

Keywords: telt biltema, biltema telt, teltstænger biltema