Phonak høreapparater app

Apps – Phonak

Apps

myPhonak. Én app til at registrere sundhedsdata og betjene dine høreapparater​ ved hjælp af: Fjernbetjening; ​Fjernsupport​; Sundhed​; Enheder.

myPhonak-app, apps | Phonak

Med myPhonak app kan du dele realtidsoplysninger om dine høreapparater med din hørespecialist og få personlig videosupport og gode råd.

RemoteControl App, tilbehør til høreapparater – Phonak

RemoteControl App, tilbehør til høreapparater | Phonak

Phonak RemoteControl App forvandler din smartphone til en avanceret fjernbetjening til dine Phonak Venture-høreapparater.

myPhonak – Apps i Google Play

Den nye myPhonak har en forbedret funktionalitet og et nyt design for at gøre din høreoplevelse så nem som mulig, og den kan skræddersys efter dine behov.

Personlig høreoplevelse og monitorering af sundhedsdata

Phonak Guide-appen | PhonakPro

En app, der forvandler brugerens smartphone til et supportværktøj. Fås på engelsk, fransk, tysk og spansk til alle Phonak Belong- og Venture-høreapparater.

En app, der forvandler brugerens smartphone til et supportværktøj. Fås på engelsk, fransk, tysk og spansk til alle Venture-høreapparater.

myPhonak app

Installation af myPhonak-appen. Parring med Phonak-høreapparater. Fejlfinding af parringen. Fjernbetjening. Phonak Fjernsupport-session. Mine høreapparater.

myPhonak app – Udnyt Phonak høreapparaters fulde potentiale

myPhonak app. Få mest muligt ud af dine høreapparater. Med myPhonak-appen kan du udnytte dine høreapparaters fulde potentiale og få den bedste høreoplevelse …

Med myPhonak-appen kan du udnytte dine høreapparaters fulde potentiale og få den bedste høreoplevelse i din hverdag og i særlige høresituationer.

Læs kundernes anmeldelser af www.phonak.dk – Trustpilot

Hvor mange stjerner vil du give Phonak? Slut dig til de 47 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Phonak Høreapparat

Tag kontrollen med Smart apps. Administrer dit Phonak Paradise-høreapparat, få adgang til praktiske funktioner, og tilpas dine indstillinger i myPhonak …

Få justeret dine høreapparater på farten – AudioNova

Få justeret dine høreapparater på farten | AudioNova

Det hele foregår med en app, som er forbundet med dine høreapparater via bluetooth. … Du skal have Phonak-høreapparater – enten Marvel eller Paradise.

Med Online Care kan du nemt og enkelt få justeret dine høreapparater uden at du behøver møde fysisk op i et hørecenter. Prøv det allerede i dag.

Keywords: phonak høreapparater app, phonak-høreapparater app