Kagefad imerco

CASA Living – Kagefad – Ø 31 cm – Porcelæn – Hvid – Imerco

Fuldend desserten og server den på et lagkagefad, etagere eller kagestander | Tilfredsstil den søde tand med hjemmebag på etagere og lagkagefade.

Etagere og lagkagefade – Elegant kagebord | Imerco

Tag din kageservering til næste niveau med et lagkagefad | Præsenter dit værk for dine gæster på elegante lagkagefade | Find det hos os | Klik her.

Fuldend desserten og server den på et lagkagefad, etagere eller kagestander | Tilfredsstil den søde tand med hjemmebag på etagere og lagkagefade

Lagkagefade – Elegant servering af kage, bagværk mm | Imerco

Jette Frölich Design Vinterstjerner Kagefad. Ø 29 cm – Benporcelæn – Grøn/guld. Optjen 54,00 kr. som medlem. Pris. 779,95. Fri fragt — Afsendes 1-2 hverdage.

Jette Frölich Design – Vinterstjerner Kagefad – Ø 29 cm – Imerco

Jette Frölich Design – Vinterstjerner Kagefad – Ø 29 cm – Benporcelæn – Grøn/guld | Imerco

Stel, glas, bestik, skåle, fade og pynt til din borddækning? Imerco har et bredt udvalg til bordet. Bliv inspireret og find dine favoritter på imerco.dk.

Det kan være noget af en prøvelse at holde fingrene fra en indbydende kage. Og det er endnu sværere, når kagen bliver serveret på så fint et fad som kagefadet fra Jette Frölich. Med den lille forhøjning kan du servere søde kager til små og store fejringer.

Få inspiration til borddækning og bordpynt – Imerco

Få inspiration til borddækning og bordpynt | Imerco

Det er svært at holde fingrene væk fra en luftig cheesecake. Og det er endnu sværere, når den står så yndigt på et kagefad.

Stel, glas, bestik, skåle, fade og pynt til din borddækning? Imerco har et bredt udvalg til bordet. Bliv inspireret og find dine favoritter på imerco.dk

Kähler – Hammershøi Lagkagefad – Ø 30 cm – Porcelæn – Hvid

Kähler – Hammershøi Lagkagefad – Ø 30 cm – Porcelæn – Hvid | Imerco

Løft niveauet af din borddækning med et smukt anrettet serveringsfad. Find fade fra fx Royal Copenhagen, Bitz, Kähler, Pillivuyt eller Eva Trio hos Imerco.

Det er svært at holde fingrene væk fra en luftig cheesecake. Og det er endnu sværere, når den står så yndigt på et kagefad.De karakteristiske Hammershøi-riller pryder det elegante fad, som passer perfekt til små og store fejringer – eller blot til når du vil forsøde hverdagen en smule.

Fade til servering og elegant borddækning – Imerco

Fade til servering og elegant borddækning | Imerco

Lad dine kagekreationer komme til sin ret på dette elegante lagkagefad fra Rosendahls Grand Cru serie. Den hvide baggrund giver desserten den fulde scene, …

Løft niveauet af din borddækning med et smukt anrettet serveringsfad. Find fade fra fx Royal Copenhagen, Bitz, Kähler, Pillivuyt eller Eva Trio hos Imerco

Rosendahl – Grand Cru Lagkagefad – Ø 33 cm – Porcelæn – Hvid

Rosendahl – Grand Cru Lagkagefad – Ø 33 cm – Porcelæn – Hvid | Imerco

Det er svært at holde fingrene væk fra en luftig cheesecake. Og det er endnu sværere, når den står så yndigt på et kagefad.

Lad dine kagekreationer komme til sin ret på dette elegante lagkagefad fra Rosendahls Grand Cru serie. Den hvide baggrund giver desserten den fulde scene, så kæl for maden og imponer dine gæster. Du kan desuden kombinere lagkagefadet med andre steldele, da det enkle design gør det let at sammensætte et personligt udtryk.

Kähler – Hammershøi Lagkagefad – Ø 30 cm – Keramik – Hvid

Hjemmebagt eller hjemmebragt? Det klassiske lagkagefad præsenterer både dine og bagerens kager på smuk vis, og du kan samtidig give servering af tapas, …

Eva Trio – Legio Nova Lagkagefad – Ø 34 cm – Porcelæn – Hvid

Keywords: kagefad imerco