Campingstole biltema

Campingstol – Biltema.dk

Hos Biltema finder du et stort sortiment af udstyr og tilbehør til din campingferie. Se her vores udvalg af behagelige campingstole og møbler til lave priser.

Sammenklappelig campingstol. Stativ af stålforstærkede aluminiumrør, sæde og ryg af PVC-belagt polyester 600 D.

Campingstole og møbler – find tilbehør her – Biltema.dk

Campingstol med køletaske. 169,-. Campingstol med køletaske … Campingstol, 5 positioner. 499,- … Campingstol med nakkestøtte, 8 stillinger. 399,- …

Hos Biltema finder du et stort sortiment af udstyr og tilbehør til din campingferie. Se her vores udvalg af behagelige campingstole og møbler til lave priser

Campingstol, 5 positioner – Biltema.dk

Du kan også vælge en campingstol eller dækstol med indbygget bord, hviisd et vigtigste er at sidde godt. Det lille sidebord er for det meste skabt med en …

Sammenklappelig campingstol med høj ryg og fem indstillingspositioner. Øjer med elastiske bånd langs med ryg og sæde giver ekstra god siddekomfort. Aftagelig nakkepude. Ramme af rektangulær aluminiumprofil. Vejrbestandigt og slidstærkt stof 600 D Oxford.

Campingstol med køletaske – Biltema.dk

Lakeret stålstativ med kraftigt polyesterstof samt dåseholder og stoflomme. Køletaske indbygget i armlænet, med plads til 2–3 dåser.

Campingstol, 8 positioner – Biltema.dk

Sammenklappelig, behagelig stol med vejrbestandigt stof af Textilene. Indstillelig fra siddestilling til fuld liggestilling. Stativ af stålforstærkede aluminiumrør, Ø 22 mm.

Campingstol med nakkestøtte, 8 stillinger – Biltema.dk

Stol til afslappende stunder i forteltet, under markisen, etc. Stabil og sammenklappelig med otte positionsindstillinger samt nakkestøtte. Fremstillet af rektangulære aluminiumprofiler med sæde og ryg af Textilene.

Camping Chair – Biltema.dk

Fold-up camping chair. Frame of reinforced-aluminium tubing, seat and back in PVC-coated 600D polyester.

Campingborde og -møbler – camping og ferie – Biltema.dk

Hos Biltema finder du et stort sortiment af campingborde og møbler til camping, teltture og sommerens udendørsliv. Se her vores udvalg af campingmøbler her.

Dækstol med bord – Biltema.dk

Dækstol med bord

Keywords: campingstole biltema