Biltema termos

Termokander i stål – holdbare og billige – Biltema.dk

Hos Biltema kan du finde termokander i stål, der holder længe på varmen eller kulden. Vores termokander er især populære til friluftslivet eller til …

Find billige termokander hos Biltema. Vores termokander og termobeholdere er i høj kvalitet, og vi har flere testvindere i sortimentet. Se mere her

Ståltermokande – Biltema.dk

Ståltermokande med dobbelt kop og bærerem. Skruelåget holder godt på varmen og er let at rengøre. Det øverste låg kan deles til to kopper, …

Perfekt til jagt, fiskeri og friluftsliv. Termokanden er yderst robust – også perfekt til børnenes skoleudflugt. Rigtig gode køle- og varmeegenskaber på grund af en speciel teknik i fremstillingsprocessen. Den nemme skrueprop holder på varmen, nedsætter risikoen for lækage og kan rengøres ordentligt. Termokanden har dobbelt kop (rustfri med plastkant samt plastkop), som sparer plads i rygsækken eller kurven.

Termobeholder til mad, 5 dl – Biltema.dk

Praktisk og flot ståltermobeholder med dobbelte vægge og silikonetætning, der giver optimal funktion. Holder maden varm eller kold og er nem at rengøre. Stor åbning og et ydre låg, der kan bruges som tallerken. Perfekt til picnic og friluftsliv. Assorterede farver.

Termokande, 350 ml – Biltema.dk

Ståltermokande med dobbelt kop og bærerem. Skruelåget holder godt på varmen og er let at rengøre. Det øverste låg kan deles til to kopper, begge af polypropylen. Fås i rosa og blå.

Pump Thermos, 2.5 l – Biltema.dk

Pump Thermos, 2.5 l

Thermos jug – Biltema.dk

Thermos jug

Ståltermokande til mad 1,2 L – Biltema.dk

Stor ståltermobeholder af høj kvalitet med meget fine køle- og varmeegenskaber. Udstyret med skrueprop, dobbelt krus og ekstra stor åbning med hældetud. Beregnet til suppe og lignende. Perfekt til jagt, fiskeri og friluftsliv.

Thermos, 350 ml – Biltema.dk

Steel thermos with double walls and carry strap. The screw-lid provides excellent heat retention and is easy to clean. The top lid detaches into two polypropylene mugs. Comes in pink and blue.

Termoflaske, 720 ml – Biltema.dk

Termoflaske, 720 ml

Keywords: biltema termos